Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας αναλαμβάνουμε άμεσα την προώθησή της. Όταν ο κόσμος αναφέρεται στα “οργανικά αποτελέσματα” της προώθησης ιστοσελίδων, εννοεί την δωρεάν κατάταξη βάση αλγορίθμου στις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο μία εταιρία προώθησης ιστοσελίδων θα πάει τον όρο «οργανικό» ένα βήμα παραπέρα. Για αυτές τις εταιρίες, η περιγραφή του οργανικού SEO δεν περιορίζεται στο τι θα εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις μίας αναζήτησης, αλλά περιλαμβάνει την μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για να πετύχει την καλύτερη κατάταξη.

Προφανώς υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να πετύχουμε οργανικά αποτελέσματα όσον αφορά την προώθηση μιάς ιστοσελίδας. Σίγουρα η σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προώθηση αυτών. Μία εταιρία που κάνει SEO, που προωθεί ιστοσελίδες, συνήθως έχει δύο επιλογές. Είναι γνωστές ως “White Hat” και “Black Hat”. Ο ειδικός που ακολουθεί “white hat” τεχνικές για την προώθηση της σελίδας χρησιμοποιεί συνήθως αρκετό κείμενο και περιεχόμενο και δεν ακολουθεί τεχνικές που απαγορεύονται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Αν από την άλλη έχει επιλέξει κάποιος να ακολουθεί “black hat” τεχνικές, τότε έχει να κάνει με τεχνικές οι οποίες ξεγελούν την μηχανή και προωθούν σελίδα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έφτανε ψηλά. Οι “black hat” τεχνικές συχνά εντοπίζονται και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα αντίθετα από τα επιθυμητά.

Οργανικό SEO είναι αυτό για το οποίο αγωνίζονται σχεδόν όλοι οι web marketers. Γιατί; Πολύ απλά γιατί δεν κοστίζει όπως άλλες τεχνικές προώθησης (PPC, Affiliate Linking etc). Έτσι μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή επιστροφή της επένδυσή σας (Return of Investment) με οικονομικές λύσεις προώθησης. Ένα άλλο πλεονέκτημα οργανικής προώθησης ιστοσελίδας είναι ο χρόνος παραμονής στα υψηλά αποτελέσματα. Ένα website που έχει οργανικά καταταχθεί στα πρώτα αποτελέσματα προφανώς έχει «κερδίσει» την εμπιστοσύνη της μηχανής αναζήτησης. Την έχει κάνει να πιστεύει δηλαδή ότι έχει το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο για την αναζήτηση.

Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε Προσφορά