Πλήρης παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και προώθησης

Παρακάτω θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κάθε συνεργασία μας... ο τρόπος μας προκαθορίζει ότι το αποτέλεσμα θα καλύψει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας καθώς και τους στόχους σας.

 

approach-01Marketing & Ανάλυση

Πραγματοποιούμε ενδελεχή ανάλυση πριν ξεκινήσουμε τις ενέργειες σχεδιασμού και ανάπτυξης που χωρίζεται σε δύο στάδια.
Σε συνεργασία με εσάς, αναλύουμε τις ανάγκες σας ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησής σας για την καλύτερη και λειτουργικότερη παρουσία σας στο διαδίκτυο.
Εξετάζουμε τον ανταγωνισμό και προτείνουμε μεθόδους που θα φέρουν την ιστοσελίδα σας ένα βήμα μπροστά, ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών που είναι δυνητικοί πελάτες σας.

 


 

approach-02Σχεδιασμός

Το δημιουργικό μας τμήμα σχεδιάζει και σας παρουσιάζει μία σύγχρονη και εύχρηστη ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα με τις δικές σας προσθήκες θα καταλήξουμε στο τελικό προσχέδιο το οποίο θα προωθηθεί στο τμήμα ανάπτυξης για υλοποίηση. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο σχεδιασμό γιατί μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα που οδηγεί άμεσα τον επισκέπτη στην πληροφορία που τον ενδιαφέρει, σας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να την ανεβάσουν στα αποτελέσματα.

 

 


 

approach-03Ανάπτυξη

Το προσχέδιο της ιστοσελίδας που έχει εγκριθεί από εσάς με όλες τις τελικές προσθήκες και τροποποιήσεις, προωθείται στο τμήμα ανάπτυξης και προγραμματισμού για να έλθει στην «ζωή». Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και γλώσσες προγραμματισμού, δημιουργούμε μία μοναδικής αισθητικής ιστοσελίδα που μπορεί να εμφανίζεται εξίσου άριστα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (computer, tablet, smartphone κλπ). Παράλληλα δίνουμε σημαντική βαρύτητα στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ώστε να λειτουργεί αδιάλειπτα και χωρίς προβλήματα σε όλες της εφαρμογές πλοήγησης. Τέλος παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση για τη διαχείρισή της που πραγματοποιείται σε ένα εύχρηστο περιβάλλον.

 


Υποστήριξη

approach-04Μετά την ολοκλήρωση και δημοσίευση της ιστοσελίδας σας, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε είτε για θέματα προγραμματισμού, είτε για γραφιστικές παρεμβάσεις αφού οι προγραμματιστές και οι γραφίστες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας και με ευχαρίστηση θα αναλάβουν να εφαρμόσουν  τις αλλαγές ή τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε, άμεσα και αποτελεσματικά. Μία ιστοσελίδα είναι μία «μηχανή που δουλεύει» και εμείς την κρατάμε πάντα «ζεστή».

 

 

 


Προώθηση

approach-01Μία ιστοσελίδα όσο καλοσχεδιασμένη, εύχρηστη, λειτουργική και ασφαλής και αν είναι δεν έχει πετύχει το σκοπό της αν δεν αυξήσει τις πωλήσεις σας. Γι αυτό το λόγο σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης που θα ενισχύσουν το Brand Name της επιχείρησής σας και αυτό θα μεταφραστεί σε αύξηση των πωλήσεων. Ξεκινάμε από την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), ενώ παράλληλα δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες που παρουσιάζονται σε όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google και αφορούν αποκλειστικά το target group που σας ενδιαφέρει. Πραγματοποιούμε στατιστικές αναλύσεις για να δούμε πόσο αποδοτικές είναι οι κινήσεις αυτές και με βελτιωτικές ενέργειες φτάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα  στους στόχους τους οποίους θέτουμε.

Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε Προσφορά