Ποιοι Είμαστε

Ειμαστε Νέοι άνθρωποι που έχουμε την δουλειά μας μεράκι. Μας αρέσει
να δημιουργούμε και να αναπτυσσόμαστε με την ανάπτυξη των πελατών μας.

profilΕξειδικευόμαστε στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων. Εδρεύουμε στην Θεσσαλονίκη. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία σε συνδυασμό με την εικαστική κομψότητα στη διαμόρφωση ιστοσελίδων εξασφαλίζουν την επιτυχία του διαδικτυακού σας τόπου.Αποτελούμαστε από ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών που καλύπτουν όλες τις πτυχές τις κατασκευής μιας ιστοσελίδας, από την ανάλυση ως την προώθηση της.

Απευθυνόμαστε σε επιχειρηματίες που αναγνωρίζουν την δυναμική του Internet. Επιχειρηματίες που θέλουν να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και τις δυνατότητες της επιχείρησής τους και θέλουν να εντάξουν στην εταιρία τους ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας. Στόχος μας δεν είναι να απλά να διαμορφώσουμε την εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης και προώθησης.  Η προώθηση ιστοσελίδων είναι συνυφασμένη και καθίσταται για εμάς εξίσου σημαντική με την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων.

Πιστεύουμε στην μακροχρόνια συνεργασία. Αναγνωρίζουμε το κρίσιμο των καιρών και ως εκ τούτου διατηρούμε χαμηλά τις τιμές μας τόσο για την κατασκευή όσο και για την προώθηση ιστοσελίδων.

Προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην δική σας εταιρεία. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά αφιερώνοντας χρόνο στην ανάλυση των αναγκών του και στην εύρεση των καταλληλότερων λύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα. Οι συνεργάτες μας είναι πάντα διαθέσιμοι για την εξυπηρέτησή σας.
Μας αρέσει να δημιουργούμε μοναδικές ιστοσελίδες που φέρνουν τα μέγιστα αποτελέσματα για τους
πελάτες μας, σεβόμενοι την προσωπικότητα άλλα και την ιστορία της επιχείρησής τους.

Μας Εμπιστεύθηκαν

  • brabus
  • mercedes-benz
  • villa-sigalia
  • mixalopouloi
  • lazarou

Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε Προσφορά